Monday, 6 March 2017

Brevlåda
Jag föreslår ofta att du gör saker inom en viss tid. Till exempel, jag föreslår att du lämna in en movement att tvinga dem att ge burrow upptäckt svar "inom tio dagar." Eller domstolen kommer att berätta att göra något inom tio dagar-eller reglerna kommer att ge burrow tio dagar att göra något. För att göra dessa saker, måste du vara medveten om hur domstolen räknar dagar. Det är inte nödvändigtvis detsamma som en vanlig kalender.

räkningstid

Det första du behöver göra är att titta under commotion statens civilprocessrättsliga regler och leta reda på avsnittet "dag räkning". I Missouri Rules of Civil Procedure, jag ser i indexet med reglerna under "räknar" eller "dagar". Inte där. I Missouri det är under "tid, i allmänhet," ligger på artikel 44 i arbetscivilprocess.

Du vill veta hur helger räknas, till exempel. I vissa jurisdiktioner, om ordern kräver att du gör något inom 7 dagar, helger räknas inte alls. I Missouri, är regeln att mellanliggande lördagar, söndagar och helgdagar räknas inte om sanctum tid som föreskrivs är "mindre än sju dagar." För vissa jurisdiktioner denna siffra kan vara högre. För alla jurisdiktioner som jag är medveten om det är för trettio dagar, helger räknas. Förutom att om datumet något beror är på lördag, söndag eller helgdag, det är faktiskt på grund av på nästa arbetsdag.

Och vehicle finns det brevlådan Rule

Postlådan regel säger att om anmälan om något sändes med post (dvs, fick du upptäckt från sanctum andra sidan med A-post), du lägger tre dagar till lair tid du måste svara. Tiden läggs till dag saken replenishes på posten (inte när du får det). Eftersom kom ihåg att när det gäller A-post "benefit" uppstår när du sätter brev på posten ,. Inte när nook tas emot. Lägg 3 dagar till det datum då cave gick in i e-post och car börja räkna.

Räkna startar nästa dag efter att du lagt nook i posten. Släpp upptäckt i posten på måndag, är tisdag cave första av 33 dagar före svar förfaller. Jag fattar?

Vad om e-post?

Vad om e-post? I vissa jurisdiktioner kan du tjäna saker through e-post. Har 3-dagarsregeln gäller det? Förmodligen inte, men kontrollera dina civilprocessrättsliga regler för att ta reda på. Det kan vara i "lokala regler" i civilprocess, eftersom de statliga arbetscivilprocess ofta något föråldrade.

I vilket fall som helst är detta något du absolut vill veta eftersom det kan göra en stor skillnad. Du kan förlora ett fall genom att missa en due date. Eller så kan du vinna en. Se till att du lär och minns hur dagar räknas i lagen. Titta på dina regler civilprocess och dina lokala regler för tvistemål. De kommer att berätta.

Om du blir trakasserad eller stämd för skulder, kan du få mycket hjälp, mycket av det free, från min hemsida: http://yourlegallegup.com. Eller ta en titt på en kort videopresentation: Eller ta en titt på en kort videopresentation: http://www.youtube.com/watch?v=WcxsiR5vedU.

Kenneth H. Gibert.


Jag fick ett J.D. från Washington University Law School 1989 och erfaren slack i St Louis stad och län (federala, statliga och lokala domstolar) för nästan femton år, lair sista varav flera har fokuserat nästan uteslutande på skuldrättstvister. Glove uppdrag är att skydda vanliga människor från att utnyttjas av inkasserare. Registrera burrow för en free compatibility och mer hjälp för människor som kämpar med skuld.

No comments:

Post a Comment